tryffel1

Annie har mycket fina utställningsmeriter hon har blivit BIR både som valp och vuxen, hon är mycket vacker och rastypisk. Hon är röntgad med A höfter , och mentaltestad (allt med absolut bästa resultat) Annie har gått lydnadsträning där hon tävlat med mkt goda resultat (aldrig sämre än 2a). Annie blev också uttagen till en av rollerna i Legally blond som gick på nöjesteatern i Malmö, med skådespelare, som Jan Malmsjö ,Ninna pressing, Andreas Lundstedt mfl . Det var väldigt många hundar som sökte rollen och Annie var en av de två hundarna av alla som klarade sig vidare, för att stå på scen, att hon dessutom tyckte att hon var stjärnan, gjorde det extra roligt. Hon blev mycket omtyckt av sina kolleger på teatern. Än idag blir hon lycklig om vi kör förbi teatern.

Roni bra (1)

 boxerhanen Lembergi Box King Krimson v Eurozone (till vardags kallas han Roni och är från Incirias kennel)är pappa till valparna. Han är mycket vacker och rastypisk och även mycket meriterat, CK ukl, 2 bh, BIR ukl- BIR BCACIBIG 3 ÖKL BIM ÖKL. Han har också HD:B , Knä, hjärta spondylos UA, korad Övrigt: Ronis pappa är ingen mindre än CH Twinklestar Star V Eurozone, Worldwinner 08

Valparna växer upp i hemmiljö, där de får den erfarenheten, som kan vara till stor nytta och glädje, när de kommer hem till sin blivande matte/husse . Valparna säljs alltid, med skötselanvisning, foderråd och full support och naturligtvis Veterinärbesiktade Vaccinerade  ID- märkta  Avmaskade  Reg i SKK = stamtavla  3 år dolda fel försäkrade  Vi har stor erfarenhet av boxer, som vi gärna delar med oss.

.