Om mig - Exempel

Jag heter Susanne Ahlbeck och jag och min man Tommy bor vi på en gård  som ligger i västerstad en knapp mil ifrån Hörby.  Vi flyttade till Västerstad 1980, tidigare bodde vi i Malmö.  Flytten till Västerstad var mycket beroende på vårt stora intresse för djur, då framför allt hästar och hundar.

Min första hund fick jag när jag var 7 år gammal, det var en boxertik som hette Doggy. Doggy hade jag i 13 år och hon kom att bli min allra bästa vän, alltid lika glad, lycklig, tillgiven, trogen och naturligtvis lite busig också.

När hon gick bort , så blev det  en ny boxer vid min sida, och så har det varit nu i snart 50 år. Jag har under alla dessa år, fått förmånen att lära mig mycket om hundar och då speciellt om rasen boxer som ligger mig  så varmt om hjärtat. Jag har jobbat med dem i lydnad, ställt ut och fött upp denna underbara ras, boxer.

Jag köpte 2009 Incirias Janis Joplin (Annie)av Ann-britt och Hans Håkansson som driver Incirias kennel, och det är Annie som kommer att ligga till grund nu för min uppfödning, mycket för att hon är just allt det, som en hundägare kan förvänta sig av en riktigt bra hund. Frisk, sund, lättlärd och vacker

DSC07335